WEG

Onze service

Interieurbouwbedrijf BIEN werkt met particulieren en ondernemers. Dat specifieke meubelstuk maken we voor jou op maat en ook totale interieurconcepten ontwerpen, bouwen, monteren en installeren we voor je. Wel zo gemakkelijk.

Interne constructie van het huis

Wil je het interieur van je huis (gedeeltelijk) veranderen? Een nieuwe badkamer of keuken? Een andere indeling? Samen ontwikkelen we een ontwerp dat aan je woonwensen voldoet.

Interieurbouw voor bedrijven

Wil je de indeling praktischer of de ruimte sfeervoller inrichten? BIEN helpt je de ruimte te creëren die bij je past en waar ondernemen nóg makkelijker gaat.

Sanitair

Een meubel dat precies past in die ene lastige hoek. Dat unieke ontwerp waar iedereen over praat. Het meubelstuk dat voldoet aan al je wensen.Dát maken we voor je: handgemaakt en altijd op maat.

Stijlvol interieur

Een interieur dat bij jou en je huidige woonsituatie past? Wij ontwikkelen een oplossing op maat die past bij jouw specifieke situatie

Moderne ruimte

Meer moderne functies in je badkamer of keuken, bijvoorbeeld? Wij richten je ruimte in met moderne en comfortabele interieurelementen

Onze voordelen

20 jaar ervaring in bouw en interieurontwerp

Complete ontzorging

Orde, structuur, transparantie, samenwerken

100% Tevredenheidsgarantie

Nazorg

Hoe we werken

In elke fase van ons werk gaan we verantwoord te werk. We hebben een duidelijk actieplan om het best mogelijke resultaat te garanderen

01

We gaan in gesprek

Het begint allemaal met jouw idee, uitdaging of wens: wij brengen het tot leven in 3D interieurontwerp. We meten, passen en polijsten tot op de millimeter.

02

Ontwerp / plan van aanpak

Onze app HOMIGO, voor communicatie, bevat alle afspraken, berichten en de voortgang van het interieurproject. Zo garanderen we kwaliteit.

03

Realisatie

We creëren interieurs in bestaande gebouwen met verschillende interieurbouwspecialisten. We zijn verantwoordelijk voor het hele bouwproces.

04

Oplevering

Kwaliteit en duurzaamheid zijn belangrijk voor ons. Zowel voor het uiterlijk als voor wat we niet met het blote oog kunnen zien. En daar besparen we niet op.

05

Nazorg

Niet alles hoeft in één keer groot en ingrijpend te zijn. Soms zijn een paar kleine veranderingen in het interieur al genoeg. Een nieuw meubelstuk op bestelling.

Neem contact met ons op

Wij helpen je het interieur van je dromen te creëren

Dronten