Over Bien

Vindt u het ook lastig om uw woning of bedrijfsruimte (opnieuw) in te richten? Weet u niet waar te beginnen? Wat er allemaal kan, of juist niet? Hoe het er in het echt uit zal zien? Welk budget u nodig heeft?

Waar BIEN voor staat

BETEKENIS BIEN

BIEN is een eeuwenoud woord uit de Nederlandse taal en valt in de categorie ‘vergeten woorden’.
BIEN staat voor ontstaan, verrijzen, zijn, worden en maken. Denk ook aan het Engelse ‘to be’.
 
En wij trekken hem graag nog breder: ontwikkelen.
Met transparantie vanaf het begin tot aan het eind.
 

CONCEPT BIEN

Vindt u het ook lastig om uw woning of bedrijfsruimte (opnieuw) in te richten? Weet u niet waar te beginnen?
Wat er allemaal kan, of juist niet? Hoe het er in het echt uit zal zien? Welk budget u nodig heeft?
 
Samen bouwen we aan uw ideale of exclusieve ruimte en realiseren we uw dromen.
In wonen en werken. In interieur.
Met vertrouwen verbouwen en inrichten
 
Een verbouwing of verandering in uw interieur voelt vaak als een enorme uitdaging.
Meestal geeft het al lucht om met een concreet en behapbaar plan overzicht te creëren.
Daar helpen we u graag bij zodat u straks ontspannen én met vertrouwen aan de bouw van uw droominterieur begint.
 
Samen gaan we voor het beste eindresultaat: BIEN.
Welkom bij Vinke Bouw en Interieur BV

Bouw en interieur daarin voelen wij ons thuis

Met meer dan 25 jaar ervaring kunt u gerust zeggen dat we ons thuis voelen in de bouw en interieur. En nog iedere dag maken we er werk van om hetzelfde te bereiken voor u:
een omgeving creëren waarin u zich thuis voelt.

Wij zeggen hier wel eens dat uw huis of eigen bedrijfsruimte uw heiligdom is. De plek waar u het meest ontspannen bent en helemaal u zelf kunt zijn. Waar u zich veilig voelt en het beste uit u zelf kan halen.

We begrijpen dat u het spannend kunt vinden als we in uw huis bezig zijn. Daarom hebben we respect voor uw woning zo hoog in het vaandel staan. We beschouwen uw huis als uw heiligdom en gaan te allen tijde met de grootste verantwoordelijkheid te werk.

0 +

Aantal jaren ervaring

25 jaar ervaring in bouw en interieurontwerp

Complete ontzorging

Orde , structuur, transparantie, samenwerken

100% Tevredenheidsgarantie

Nazorg

Hoe we werken

In elke fase van ons werk gaan we verantwoord te werk. We hebben een duidelijk actieplan om het best mogelijke resultaat te garanderen

01

Gesprek

Het begint allemaal met een gesprek. We luisteren naar uw wensen en behoeften om de perfecte oplossing te vinden die volledig aansluit bij wat u wilt bereiken.

02

Ontwerp

Na het gesprek brengen wij uw project tot leven in 3D interieurontwerp. We meten, passen en polijsten tot op de millimeter. Samen met u stellen we een plan van aanpak op.

03

Realisatie

Wij maken uw droomproject werkelijkheid. Dat doen we door nauw met u samen te werken, uw behoeften te begrijpen en oplossingen te creëren die aan uw verwachtingen voldoen.

04

Oplevering

We zijn pas klaar als u tevreden bent, want uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit. Samen streven we naar het realiseren van uw droomproject, en we rusten niet voordat het aan al uw verwachtingen voldoet.

05

Nazorg

Nazorg staat bij ons hoog in het vaandel. Nadat uw project is afgerond, blijven we beschikbaar om eventuele vragen of zorgen aan te pakken en ervoor te zorgen dat alles naar tevredenheid verloopt.

Over Gert Vinke

De wereld van de bouw en interieur wordt nog wel eens met argusogen bekeken. Ook u kent vast wel iemand met een extreem verbouwingsverhaal. Dat vinden wij zonde van zo’n mooie branche.

Voor ons reden om elke dag weer te laten zien hoe het ook anders kan. Om hoog in te zetten op vertrouwen, transparantie en kwaliteit zodat we, samen met onze klanten, komen tot het beste resultaat.
Wie ik ben in een notendop?

Ik ben Gert Vinke, een ervaren ondernemer met 20 jaar in de bouw en interieur. Sinds 2021 ben ik eigenaar van Vinke Bouw en Interieur BV, gevestigd in Biddinghuizen. Ik ben mijn carrière begonnen als metselaar en ben vandaag de dag zelfstandig ondernemer. Ik hecht veel waarde aan kwaliteit en open communicatie. Mijn betrokkenheid, sociale instelling en het BIEN concept maken elk project uniek. Samen streven we ernaar om inspirerende leefomgevingen te creëren.

Gert Vinke

“Ik hecht enorme waarde aan kwaliteit, open communicatie en respect voor uw thuisgevoel. Mijn betrokkenheid en het concept van BIEN maken elk project bij Vinke Bouw en Interieur BV uniek. We ontwerpen, ontwikkelen én realiseren uw wens(en). Of het nu gaat om uw droomhuis, badkamer, kantoor of meubel, we gaan voor het beste eindresultaat: BIEN”.